ATALAW e правна кантора, спечелила доверието на своите клиенти в стотици успешно разрешени казуси.

Работим съвместно с асоциирани партньори от различни държави.

Екипът ни се състои от адвокати и юристи със значителен юридически опит, които подхождат към всеки клиент с професионализъм, откритост и достойнство.

Ние разбираме, че сме част от една по-голяма система и се стараем чрез дейността си да подобряваме ежедневно средата в София, България и в европейски и световен мащаб.

Следим хода на иновациите и информационните технологии, работим със стартъпи, но и с компании с традиции, което ни помага да бъдем модерни в контекста на една вековна професия.

 

 

Работим съвместно с партньори, които са доказани експерти в различни сфери – специализирани адвокатски кантори в други държави, счетоводни фирми, преводачески агенции – което ни дава възможност да предложим комплексно консултиране на нашите клиенти.

Нашата цел е да Ви подпомогнем при всяка стъпка от разрешаване на Вашия проблем и подготвяне на документацията от юридическа страна, за да можете да се фокусирате върху това, което е най–важно: работата на Вашия бизнес.

Конфиденциалност

Приложили сме най-високите възможни технологични и организационни мерки, за да сме сигурни, че чувствителната Ви информация е защитена. Тайната на клиента се пази от адвоката и е защитена по силата на закона.

защита на права

Подпомагаме Ви при осъществяването на съдебна защита на Вашите права и правнозащитени интереси, като предоставената от нас правна услуга отговаря на най-високите професионални и етични стандарти.

преговори

Ще Ви съдействаме при преговори с вашите съконтрахенти преди подписване на договор, в хода на изпълнението му или с оглед на прекратяването му.

Нашият Екип

kameliya-nedeva-atalaw

Камелия Недева

адвокат

Вангел Грунов

адвокат

marina-boicheva-urist

Марина Бойчева

юрист